RSS Twitter Facebook

Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ανατολικής Αττικής

Αναγνωστόπουλος Αθανάσιος (Νάσος) του Δημητρίου

Είναι  πτυχιούχος Αγρονόμος-Τοπογράφος  Μηχανικός Ε.Μ.Π., Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. με 
Μεταπτυχιακό στην «Πολεοδομία-Χωροταξία» Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Ε.Μ.Π.

Έχει εργαστεί στο ΥΠΕΧΩΔΕ (1981 – 1989),  στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ανατολικής Αττικής (1989 – 2010) και στον Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας (2010 – 2014).

Υπήρξε μέλος της Πολεοδομικής Επιτροπής Δήμου Αλίμου (1985 – 1989), (1998 – 2006) και  Πρόεδρός της (2007 - 2010).

Επιπλέον, διετέλεσε Πρόεδρος (2006 – 2014) του Δ. Σ. του συλλόγου των Μηχανικών του Δημοσίου (ΕΜΔΥΔΑΣ) Ανατολικής Αττικής, καθώς και Αντιπρόεδρος (2006 – 2014) του Δ. Σ. του συλλόγου  
«Όμιλος Δημοκρατικής Πρωτοβουλίας», με κύριο στόχο την προώθηση της αμφίδρομης επικοινω-νίας των πολιτών με τα πρόσωπα και τους θεσμούς που ασκούν την εξουσία και διαμορφώνουν την πολιτική.

Θεοχάρη Αικατερίνη (Καίτη) του Γεωργίου

Είναι Καθηγήτρια Αγγλικών. 
Κατοικεί στον Δήμο Παλλήνης(Γέρακα). Υπήρξε υποψήφια Βουλευτής του Σύριζα το  2009 και το 2012. Επί σειρά ετών συμμετέχει στο κίνημα παιδείας της περιοχής Γλυκών Νερών και μέλος τοπικών κινημάτων .
Από το 1997 συμμετέχει ενεργά  στο κίνημα Ασθενών Σπανίων Παθήσεων., ενώ είναι ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ενωσης Σπανίων Παθήσεων, αλλά και μέλος Πανευρωπαικών Δικτύων Ασθενών  (Eurordis κλπ). Συμμετέχει επίσης σε Βαλκανικά και άλλα φόρουμ ασθενών. Είναι Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Ασθενών με Λυσοσωμικά Νοσήματα "Η  Αλληλεγγύη" και μέλος της Γραμματείας ΑΜΕΑ Σύριζα.

Κοροβέσης Στυλιανός του Ευαγγέλου

Είναι πτυχιούχος πολιτικών επιστημών και τελειόφοιτος της Νομικής. Υπάλληλος ΕΡΤ. 
Υπήρξε δήμαρχος Αγ. Στεφάνου από το 1991 έως το 2002. Εκλέχτηκε μέλος του Δ.Σ. της πρώην ΤΕΔΚΝΑ και στον σύλλογο «Διατελεσάντων και εν ενεργεία δημάρχων Αττικής».
 Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών κοριτσιών. 
Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο σηματοδοτεί τη διεύρυνση της παράταξης. Πιστεύει πως ό,τι μέχρι χθες ήταν αδύνατο, είναι στο χέρι μας, σε αυτές τις εκλογές, να το κάνουμε δυνατό.

Νικητάρα Φωτεινή του Εμμανουήλ

Γεννήθηκε το 1969 στον Πειραιά, μεγάλωσε στη Χαραυγή.
Το 1981 μετακόμισε στα Άνω Λιόσια.
Από τα 13 της χρόνια  μπήκε στον στίβο της βιοπάλης, όπου εργάστηκε σε διάφορες σκληρές δουλειές όπως εργοστάσια, λαϊκές αγορές, καθαρισμός τζαμιών και σπιτιών κτλ.
Το 1997 ξεκίνησε να εργάζεται στο Υπουργείο Οικονομικών ως καθαρίστρια μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013 οπότε και βγήκε σε διαθεσιμότητα μαζί με 595 ακόμα καθαρίστριες. Από τότε μέχρι και σήμερα και για όσο χρειαστεί δίνει καθημερινό αγώνα με τις συναδέλφους της.
Έχει τρεις κόρες. 
Ασχολήθηκε επί πολλά χρόνια με τα πολιτιστικά των απόδημων Κερκυραίων στην Αττική μετέχοντας στα Δ.Σ. του Συλλόγου Αγ. Παντελεήμων, στον οποίο είναι μέλος μέχρι σήμερα.

Πάντζας Σπύρος του Γεωργίου

Ο Σπύρος Πάντζας γεννήθηκε στην Αθήνα το1980 και κατοικεί στην Ραφήνα από το 1986. Αποφοίτησε από το γενικό λύκειο Ραφήνας, πήρε πτυχίο υποκριτικής και μιλάει δύο ξένες γλώσσες. Είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Στεργίου Ιωάννα του Κωνσταντίνου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Νέα Παλάτια Ωρωπού Αττικής .
Σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ (νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών),είναι λογίστρια –φοροτεχνικός και διατηρεί Φοροτεχνικό γραφείο στον Ωρωπό.
Διετέλεσε κοινοτική σύμβουλος 1978-1982 καθώς το 1978 ηγήθηκε δημοκρατικής παράταξηςσυνεργασίας στην Κοινότητα Νέων Παλατίων Ωρωπού.
Από το 1981 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στην Ανατολική Αττική .
Το 1998 συμμετείχε στο νομαρχιακό ψηφοδέλτιο του Συνασπισμού στην Ανατολική Αττική.
Συμμετείχε στα ψηφοδέλτια του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική στις βουλευτικές εκλογές 2000,2004,2007,2009,2012 .
Διετέλεσε βουλευτής Αττικής του Συνασπισμού 2003-2004.
Ήταν επικεφαλής της Νομαρχιακής παράταξης «Συνασπισμός πολιτών Ανατολικής Αττικής» και διετέλεσε νομαρχιακή σύμβουλος 2006-2010.
Υπήρξε επικεφαλής  δημοτικής παράταξης το 2010 και είναι δημοτική σύμβουλος Ωρωπού από το 2011 έως σήμερα.
Συμμετείχε και πρωτοστάτησε στα κινήματα για τα ΧΥΤΑ (Πολυδένδρι,Γραμματικό),για τονΑσωπό ,για τα Διόδια ,για την προστασία του παράλιου μετώπου και για το περιβάλλον (Πάρνηθα, Υμηττός κ.α.).

Τσούπρα Ιωάννα (Γιάννα) του Βασιλείου

Γεννημένη στον δήμο Αχαρνών, όπου και κατοικεί, από πολύτεκνη οικογένεια και μητέρα δυο παιδιών. 
Υπάλληλος ΔΕΔΔΗΕ, στην περιφέρεια Νησιών,  επίσης  διατέλεσε senior manager  μεγάλης πολυεθνικής εταιρίες και  ειδικός σύμβουλος  στο υπουργείο παιδείας.
Μέλος του  Ελληνικού  Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών , με   Δίπλωμα Εσωτερικών Ελεγκτών,  κάτοχος  MBA  with accounting,  BAGELOR OF SCIENCE  in Business with computing, University of Wales.
Αγωνίζεται κατά του κοινωνικού αποκλεισμού, με έντονη πολίτικη και κοινωνική δράση.
Από τους πρώτους που διαφώνησε, πάλεψε  και διαχώρισε τη θέση της,  στο καθεστώς των μνημονίων, συμμετέχοντας ενεργά σε κινήσεις και κινήματα αλληλεγγύης και ανατροπής.