RSS Twitter Facebook

Περιφερειακοί Σύμβουλοι Βορείου Τομέα

Αποστολάκη Ευαγγελία (Εύη) του Γεωργίου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Περισσό. Πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και μεταπτυχιακή φοιτήτρια της Νεότερης Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Eίναι  συνεργάτιδα του Κέντρου Έρευνας Νεότερης Ιστορίας. Από τα φοιτητικά της  χρόνια, μέλος της Νεολαίας Συνασπισμού στην οποία διετέλεσε Γραμματέας Βόρειας Αθήνας, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου και της Γραμματείας της. Στην Ιδρυτική Συνδιάσκεψη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ εκλέχθηκε στο Κεντρικό Συμβούλιο της.

Βασιλοπούλου Κυριακούλα (Κορίνα) του Βασιλείου

Γεννήθηκε και ζει στο Χαλάνδρι. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία και μιλά έξι ξένες γλώσσες. Ως δημοσιογράφος με ειδίκευση σε διεθνή θέματα έχει εργαστεί στην Ελευθεροτυπία και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στην Εφημερίδα των Συντακτών και στην ελληνική έκδοση της Le Monde Diplomatique (Αυγή). Κατά καιρούς συνεργάζεται με ΜΜΕ του εξωτερικού. Είναι μέλος της οργάνωσης μελών του ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου και κατεβαίνει για πρώτη φορά υποψήφια σε εκλογές. 

Βέττα Καλλιόπη του Δημητρίου

Γεννήθηκε στο Λιβαδερό Κοζάνης και κατοικεί στο Μαρούσι. Σπούδασε στη Γυμναστική Ακαδημία της Μόσχας και κλασικό τραγούδι στο Ωδείο Αθηνών. Τα τελευταία 15 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο του τραγουδιού και του θεάτρου. Έχει μεγάλη προσωπική δισκογραφία και διεθνείς συμμετοχές, επίσης πολλές συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς συνθέτες: Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννη Κ. Ιωάννου, Νicola Piovani, Loreena McKennitt κ.α. Είναι παντρεμένη με τον Μιχάλη Ρένεση και έχουν ένα γιο.

Βρούστης Αριστείδης του Γεωργίου

Γεννήθηκε το 1953 στο Ηράκλειο Αττικής, γιος του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Ανθρακωρύχων. Μέλος του ΚΚΕ από το 1974 έως το 1991. Από το 1978 μέχρι το 2002 εκλέγεται ανελλιπώς δημοτικός σύμβουλος. Το 1986 πρωτοστατεί στη συνεργασία ΚΚΕ – ΚΚΕ(εσ), που αναδεικνύει Δήμαρχο το Γιώργο Γρηγοριάδη. Μεταξύ 1994 και 2006 συμμετείχε στο Δημοτικό Συμβούλιο ως επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών. Εργάζεται από το 1968.  Σήμερα είναι Πρόεδρος της Ο.Α.Τ. Α.Ε.

Γαβράς Παναγιώτης του Αποστόλου

Γεννήθηκε το 1960 με καταγωγή από τη Μεσσήνη. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην Ουρολογία (1988-1993) και Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών (1994). Διετέλεσε γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής Αθήνας (ΣΦΙΑ), (1981-1983). Μετεκπαιδεύτηκε στην Ουρολογική Κλινική Πανεπιστημίου Βέρνης με υποτροφία του Πανεπιστημίου Αθηνών (1994). Είναι ιατρός στα Ιατρεία του ΙΚΑ από το 1995. Συμμετείχε  στα δημοτικά ιατρεία Αγίας Παρασκευής μέχρι το 2011 και δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά στο ΣΕΥΠ, ΕΟΠΥΥ.

Δαμιανός Πέτρος του Σωτηρίου

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1956. Παντρεμένος με δύο κόρες. Σπούδασε Μαθηματικά - ΜΔΕ στην Ιστορία και Φιλοσοφία της Επιστήμης και της Τεχνολογίας. 
Υπεύθυνος του Γυμνασίου και Λυκείου  του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα και μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Μέλος του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Εκπαίδευση στις φυλακές και Πρόεδρος του Ελληνικού Παραρτήματός της. Εθελοντής με εκπαιδευτική δραστηριότητα σε ιδρύματα που εποπτεύονται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης. 

Ζαχαριάδης Κώστας του Εμμανουήλ

Είναι 29 ετών, μεγάλωσε στα Μελίσσια και κατοικεί στο Μαρούσι. Είναι Βιολόγος, απόφοιτος του ΕΚΠΑ, με μεταπτυχιακό στο «περιβάλλον  -  δημόσια  υγεία» στο Πανεπιστήμιο του Manchester. Παρακολουθεί Distance Learning Master στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου με θέμα  Sustainable  Development (Αειφόρος Ανάπτυξη).  Μέλος της  Κεντρικής  Επιτροπής  και  της γραμματείας του τμήματος οικολογίας - περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ, συμμετέχει στη συντακτική επιτροπή του περιοδικού «Οικοτριβές» και την αντίστοιχη της ιστοσελίδας ecoleft.gr.

Μπαλάφας Γιώργος του Χρήστου

Είναι 36 χρονών και κατοικεί στην Νέα Ερυθραία. Σπούδασε Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός και από το 2002 ξεκίνησε να εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Εκτελεί χρέη αναπληρωτή Συντονιστή της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας και της ΕΕΚΕ Εξωτερικών της ΚΟ. Ταυτόχρονα ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό του, Msc Management in Construction, στο Kingston University του Λονδίνου. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. 

Τζίβα Αιμιλία του Θεράποντος

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Αττικής.  Παντρεμένη με το Δημήτρη Τσουκαλά, μητέρα 3 παιδιών. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακά στην σχολή «Μάρκετινγκ και Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες» και στο ΕΑΠ. Εργάστηκε στην Alpha Bank και ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση. Μέλος του μαθητικού κινήματος και αθλήτρια του Πανελληνίου και της ΑΕΚ στο στίβο. Ενεργό μέλος πολλών σωματείων και συλλόγων, ανέπτυξε πλούσια κοινωνική, πολιτική και συνδικαλιστική δράση, δραστηριοποιήθηκε μέσα από το σοσιαλιστικό χώρο για θέματα ίσων ευκαιριών καθώς και στο αντιφασιστικό κίνημα. 

Χρυσικός Φώτιος του Κωνσταντίνου

Γεννήθηκε το 1968. Ζει στα Μελίσσια. Κοινωνικός Λειτουργός, εργάστηκε στο παιδοψυχιατρικό νοσοκομείο Αττικής. Συμμετείχε στις επιστημονικές ομάδες αποασυλοποίησης του ψυχιατρείου Λέρου. Ανήκει στο δυναμικό του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου. Εκλεγμένος στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας, αντιπρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Πεντέλης, εκπρόσωπος στην Ομοσπονδία Γονέων Αττικής και μέλος του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ. Οργανωμένος στην αριστερά από φοιτητής. Αντιδήμαρχος Μελισσίων, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Γενικός Γραμματέας του σωματείου εργαζομένων στο παιδοψυχιατρικό νοσοκομείο Αττικής. Παντρεμένος με τη Σόνια Αρμάγου και πατέρας του Κωνσταντίνου.