RSS Twitter Facebook

Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δυτικής Αττικής

Βάβουλα Αριστέα του Κωνσταντίνου

Εικοσιεπτά ετών, είναι καθηγήτρια Αγγλικών, κάτοικος Ζοφριάς και συντονίστρια Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Φυλής. Απόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ενεργή και διαρκή συμμετοχή στον αγώνα για το κλείσιμο της χωματερής, στα εκπαιδευτικά, αντιπολεμικά, αντιφασιστικά, αντιμνημονιακά κινήματα και συλλαλητήρια. Στόχος της η ενίσχυση των δομών κοινωνικής πρόνοιας στην περιφέρεια Αττικής. Κανείς μόνος στην κρίση!

Παππά Παναγιώτα του Χαραλάμπους

Γεννήθηκε στην Αθήνα από Ηπειρώτες γονείς το 1969. Είναι κάτοικος της Νέας Περάμου, παντρεμένη και μητέρα. Εργάζεται σε βιομηχανία τροφίμων ως βοηθός χημικού εργοστασίου και είναι συνδικαλίστρια στον εργασιακό της χώρο. Παράλληλα είναι μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Μεγάρων και Νέας Περάμου και της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αττικής.

Φαρμάκης Ταξιάρχης του Κωνσταντίνου

Γεννήθηκε στη Δάφνη (Δαριμάρι) της Δημοτικής Ενότητας Δερβενοχωρίων. Από το 1960 ζει στην Ελευσίνα. Σπούδασε  Μαθηματικός και  υπηρέτησε ως καθηγητής σε Θήβα, Ελευσίνα και Ασπρόπυργο. Από τους ιδρυτές και πρόεδρος  της Α΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής και από τους ιδρυτές των Επιτροπών κατά των επεκτάσεων των εγκαταστάσεων της Petrola . Συμμετείχε στους αγώνες των εκπαιδευτικών για δημόσια, δωρεάν και αναβαθμισμένη παιδεία και τους αγώνες για καθαρό περιβάλλον στην Ελευσίνα και το Θριάσιο. Από το 2002 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος Ελευσίνας, όπου διετέλεσε και  αντιδήμαρχος.