RSS Twitter Facebook

Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δυτικού Τομέα

Βλάχος Κωνσταντίνος του Αθανασίου

Γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει έκτοτε στο Περιστέρι. Σπούδασε την Ιατρική στην Πάντοβα της Ιταλίας συμμετέχοντας ενεργά στο φοιτητικό κίνημα. Ιδρυτικό μέλος του δημοκρατικού συλλόγου Ελλήνων φοιτητών Πάντοβας - Βενετίας στην περίοδο της δικτατορίας και ιδρυτικό μέλος της ΠΠΣΠ στην Ιταλία.
Εκπαιδεύτηκε στη Γενική Χειρουργική  και Αγγειοχειρουργική στο Δημοτικό Νοσοκομείο ´´Η Ελπίς´´. Από το 1990 υπηρετεί στην ΤΜΥ. Για 12 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Περιστερίου. Υπήρξε μέλος της Δημαρχιακής επιτροπής του Δήμου Περιστερίου. Νυμφευμένος με την Αικατερίνη Πρίγκα, έχουν δυο γιους. 

Δανιά Νικολέττα του Αγγέλου

Γεννήθηκε το 1983 στην Πετρούπολη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του  ΤΕΙ Αθήνας. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου Εφαρμογές και Μεθοδολογία Κοινωνικής Πολιτικής. Μέλος της νεολαίας Συνασπισμού  από το 1999 και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της (2008-2010), πλέον μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρξε στέλεχος στο φοιτητικό  κίνημα του 2006 -2007 και έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πετρούπολης (2003-2010). Παράλληλα είναι  μέλος της ομάδας Αλληλεγγύη για όλους.

Δημάκος Δημήτριος του Αγγέλου

Εκπαιδευτικός – φροντιστής, πρώην δημοτικός σύμβουλος Καματερού, 32 ετών, απόφοιτος τμήματος εφαρμοσμένων μαθηματικών & φυσικών επιστημών Ε.Μ.Π.  Από φοιτητής ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση. Υπήρξε μέλος του 1ου Διοικητικού συμβουλίου της σχολής ως εκπρόσωπος παράταξης της  εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Το 2006 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Καματερού με την στήριξη του Συνασπισμού. Εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος, όπου σε συνεργασία με δημοτικές παρατάξεις των όμορων δήμων, ανέδειξαν ζητήματα όπως η εγκατάλειψη του Πάρκου «Τρίτση» και η απομάκρυνση της χωματερής των Άνω Λιοσίων. Καθηγητής φυσικής σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης, παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.   

Ζωγραφάκη-Τελεμέ Ελένη του Νικολάου

Καθηγήτρια φιλόλογος, αντιπρόεδρος της ΟΛΜΕ, γεννήθηκε και κατοικεί στο Χαϊδάρι. Είανι παντρεμένη και εχει δυο γιούς.
Συμμετέχει στην πολιτική και τα κινήματα από φοιτήτρια με γνώμονα τις ιδέες και τα αξιακά προτάγματα της αριστεράς, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Δραστηριοποιήθηκε στο κίνημα ειρήνης και στο γονεϊκό κίνημα. Διετέλεσε πρόεδρος συλλόγων και της Ένωσης Γονέων Χαϊδαρίου. Παράλληλα
συμμετείχε στο συνδικαλιστικό κίνημα των καθηγητών. Επί σειρά ετών μέλος στο Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής, αιρετός στο ΠΥΣΔΕ Γ΄ Αθήνας και από το 2009 μέλος του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ.

Κορδής Νεκτάριος του Ιωάννη

Γεννήθηκε το 1964 στην Αθήνα. Έζησε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια στο Αιγάλεω. Σπούδασε Φιλολογία στο πανεπιστήμιο της Αθήνας και από το 1989 εργάζεται ως καθηγητής στη Μέση Εκπαίδευση. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Επί σειρά  ετών είναι Πρόεδρος στη Β΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας και από το Γενάρη του 2014 αιρετός εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών στο ΚΥΣΔΕ. Επίσης είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ.  

Κρητικού Αικατερίνη (Κατερίνα) του Κωνσταντίνου

Γεννήθηκε στο Χαϊδάρι Αττικής, είναι απόφοιτη νοσηλευτικής του ΤΕΙ Αθηνών και εργάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίας Βαρβάρας ως νοσηλεύτρια από το 1990 μέχρι το 2013 όπου και βγήκε στην διαθεσιμότητα. Τους τελευταίους έξι μήνες εργάζεται στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Ήταν μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΣΥΝΟ (πρωτοβάθμιο σωματείο νοσηλευτών) από το 2000 έως και το 2006 περίπου, μέλος του Δ.Σ. του νοσοκομείου Αγ. Βαρβάρα και Πρόεδρος του ίδιου Σωματείου το 2013.   

Σχινάς Θεόδωρος του Δημητρίου

Γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1954. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και δικηγόρος στην Αθήνα από το 1980, κατοικεί στο Αιγάλεω. Μέλος του Δ.Σ., Ταμίας  και Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας μέχρι πρόσφατα, με συμμετοχή ως εκπρόσωπος σε νομοπαρασκευαστικές  επιτροπές και διεπιστημονικές κινήσεις. Έχει ενεργή κοινωνικοπολιτική δράση από τις γραμμές της Αριστεράς (ΚΝΕ, ΚΚΕ, ΣΥΝ, ΣΥΡΙΖΑ) ενώ συμμετέχει και υπερασπίζεται συστηματικά δράσεις για τα Δικαιώματα των  Πολιτών και ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Στεφανοπούλου Αναστασία του Δημητρίου

Ιατρός - παθολόγος, Δόκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, γεννήθηκε στο Ίλιον το 1957. Ο πατέρας της διετέλεσε γραμματέας της ΕΠΟΝ Θεσσαλίας και η μητέρα της ήταν η πρώτη γυναίκα δημοτική σύμβουλος στον Ίλιον με την ΕΔΑ. Από τα μαθητικά της χρόνια οργανώθηκε στην ΚΝΕ και αργότερα στο ΚΚΕ. Από το 1991 συμμετείχε ενεργά στον Συνασπισμό και έκτοτε αδιάλειπτα στο ΣΥΡΙΖΑ. Μέλος του Συντονιστικού της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Ιλίου. Εργάζεται στην κλινική της Εθνικής Τραπέζης, Υγείας Μέλαθρον και -ως τη διάλυση του ΕΟΠΥΥ- ήταν αναπληρώτρια διευθύντρια της μονάδας υγείας των Αγίων Αναργύρων.