RSS Twitter Facebook

Περιφερειακοί Σύμβουλοι Νοτίου Τομέα

Αθανασιάδης Παναγιώτης του Χρήστου

Γεννήθηκε το 1984, περπάτησε στο Παλαιό Φάληρο και μεγάλωσε στη Γλυφάδα, όπου και ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος το 2010. Συμμετείχε ενεργά στο κίνημα του «άρθρου 16» όντας φοιτητής Διεθνών-Ευρωπαϊκών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και μέλος της Νεολαίας Συνασπισμού. Αφού δοκίμασε διάφορες δουλειές καταστάλαξε στη δημοσιογραφία (fmvoice.gr), πριν «μεταπηδήσει» στο Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ όντας μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.

Γιάμαλη Αναστασία του Χρυσοστόμου

Η Αναστασία Γιάμαλη, κάτοχος Διεθνούς Απολυτηρίου σπούδασε Νομική στο  City  του Λονδίνου και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Πολιτική Επικοινωνία στο  London School of Economics . Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα εργάστηκε σε εταιρείες παραγωγής. Από το 2011 εργάζεται ως δημοσιογράφος στην ΑΥΓΗ και άρθρα της φιλοξενούνται στο  RedNotebook , στο Protagon και στο Vice. Προερχόμενη από την νεολαία Συνασπισμού και τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα συμμετέχει στο Τμήμα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Zει στη Γλυφάδα. 

Δημοπούλου Ελένη του Διονυσίου

Γεννήθηκε το 1962 στην Καλαμάτα και από το 1980 ζω στην Αθήνα.

Σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών, στο Πολιτικό τμήμα και ειδικεύτηκε στην Εφαρμογή Κοινοτικών Πολιτικών, και στο Τουριστικό management .  Εργάστηκε στην Γ.Γ.Ε.Τ, στην Διαχείριση Επιχειρησιακών Προγραμμάτων από το Α΄ έως και το Γ΄ ΚΠΣ, ενώ από το 2009 έως σήμερα εργάζεται στον ΕΟΤ. Συμμετέχει ενεργά στο Τμήμα Τουρισμού του Σύριζα, στην ομάδα σύνταξης των θέσεων του Προγράμματος και στην Ομάδα Πολιτισμού του Λ.τ.Α. 

Ευστασιάδης Μίλτος του Ιωάννη

Γιος προσφυγικής οικογένειας με αγωνιστική δράση ζει και εργάζεται από παιδί στο Ελληνικό. Συμμετέχει στους κοινωνικοπολιτικούς αγώνες μέσα από διάφορα σωματεία και κινήσεις. Ως υπάλληλος του Δήμου Ελληνικού έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση της ελεύθερης παραλίας δεχόμενος πλήθος μηνύσεων από τις επιχειρήσεις των νυκτερινών κέντρων. Έχασε γι’ αυτό, στο πλαίσιο των μνημονιακών πολιτικών, τη δουλειά του για περισσότερο από ένα χρόνο. Ήδη έχει δικαιωθεί από τα δικαστήρια.

Κουκά Μαρίνα του Ιωάννη

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1965, κατάγεται από την Μύκονο και είναι κάτοικος δήμου Γλυφάδας από το 1985. Ιδρυτικό μέλος του ΔΗ.Κ.Κ.Ι., έχει διατελέσει μέλος Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗ.Κ.Κ.Ι. και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθήνας το 2009 και το 2012. Ασχολείται με οικογενειακές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

Λεβέντη Αγγελική του Στεφάνου

Γεννημένη το 1981, από Έλληνα πατέρα και μητέρα από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (Ζαΐρ). Είναι έγγαμη και μητέρα ενός παιδιού. Πτυχιούχος σχολής Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, εργάστηκε σε εισαγωγική εταιρεία τροφίμων, ενώ από το 2008 εργάζεται στο ΙΚΑ–ΕΤΑΜ – μετά τον διορισμό της μέσω ΑΣΕΠ – στη Δ/νση Πληροφορικής. Είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων του ΙΚΑ –ΕΤΑΜ με παράλληλη συμμετοχή σε κοινές δράσεις πολιτών.

Νερούτσου Μαρία του Νικολάου

Γεννήθηκε στη Βουνιχώρα Άμφισσας και ζει στον Άλιμο. Εργάζεται  στον ιδιωτικό τομέα. Από το 1988 μέχρι και σήμερα είναι ασφαλιστική επενδυτική σύμβουλος στην ING. Είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και ενεργό μέλος στο δίκτυο αλληλεγγύης Αλίμου. Στο παρελθόν διετέλεσε πρόεδρος των Δημοκρατικών Γυναικών (Ο.Γ.Ε.) Αλίμου. Διετέλεσε επί σειρά ετών γραμματέας του Αθλητικού Ομίλου Τραχώνων, γραμματέας και ιδρυτικό μέλος του Α.Ο. Αλίμου, αντιπρόεδρος της Αναπτυξιακής Επιχείρησης Δήμου Αλίμου (Α.Ν.Ε.Δ.Α.) και αντιδήμαρχος Νεολαίας Ισότητας και Αναπτυξιακών προγραμμάτων.

Τασούλη-Γεωργιάδου Ελισσάβετ του Ευάγγελου

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο. Ζει στο Δήμου Ταύρου. 
Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες. Τελειόφοιτος Νομικής Σχολής Αθηνών.  
Γλώσσες: Αγγλικά 
Αγρονόμος – Ειδικός Ανακριτής. Υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση – Ιθαγένεια – Αλλοδαπών και Μετανάστευση (Περιφέρεια Αττικής – Αποκεντρωμένη Διοίκηση) ως Διευθύντρια.
Συμμετείχε σε ομάδες έργου. Επιτροπή εφαρμογής του ΚΠΑ ΥΠΕΣΔΔΑ.                                                                                                           
Μέλος Διδακτικού Προσωπικού του ΕΣΔΑ. Εμπειρογνώμων θεμάτων ΟΤΑ (Α’ και Β’ βαθμού) – Ιθαγένειας και Μετανάστευσης.
Πρώην μέλος του ΚΚΕ. Εντάχθηκε στο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ. Μέλος γραμματείας Δημοσίων Υπαλλήλων και τμήματος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ.             Συνδικαλίστρια στο χώρο εργασίας της.                                                                                                        
Ιδρυτικό μέλος «Αλληλεγγύη Πολιτών Δήμου Ταύρου».                                                
Μέλος Σωματείου Καρκινοπαθών Νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ.                            
Συνταξιούχος Δημοσίου από το έτος 2011.