RSS Twitter Facebook

Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πειραιώς

Αλεβιζόπουλος Γιώργος του Βασιλείου

Γεννήθηκε σε χωριό του νομού Μεσσηνίας και από το 1970 κατοικεί στον Πειραιά. Συνδικαλιστής στο χώρο της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος  από το 1978 όπου και εκλέγεται στη διοίκηση του Σωματείου της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης και στο συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά. Εκλέχθηκε νομαρχιακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο των "ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" (Μανώλης Γλέζος) το 2006. Είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΙΡΑΙΑ και  του τμήματος  Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ. 

Αποστολοπούλου Μαλάμω

Συνταξιούχος ΙΚΑ. Γεννήθηκε στο Κερατσίνι. Αμέσως μετά το σχολείο, το 1979, παντρεύτηκε τον τότε ποδοσφαιριστή του Ιωνικού Χρήστο Αποστολόπουλο, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά. Ιδρυτικό μέλος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ & του ΣΥΡΙΖΑ.Υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το 2004 στη Β΄ Πειραιά και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος του 2010, με το ψηφοδέλτιο «Αττική Συνεργασία – Όχι στο Μνημόνιο». Σήμερα, συνεχίζει να αγωνίζεται ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές, που καταστρέφουν και φτωχοποιούν την ελληνική κοινωνία, μέσα από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ και συμμετέχοντας στην «Αλληλεγγύη για Όλους» στη Νίκαια.

Λαμπρίδου Μαρία του Δημητρίου

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1973 και κατοικεί στο Κερατσίνι. Σπούδασε Νοσηλευτική στο ΤΕΙ Αθήνας και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου στη νοσηλευτική εκπαίδευση. Το 1999 εργάστηκε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, ενώ από το 2000 έως σήμερα εργάζεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας ως υπεύθυνη νοσηλεύτρια στην μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών. Ενεργό μέλος του ΣΥΝ από το 1993 και σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ. Συμμετείχε ως υποψήφια σύμβουλος στις νομαρχιακές εκλογές του 2002 και του 2006 και στις περιφερειακές του 2010. Συνδικαλιστικά ενεργοποιείται στο χώρο εργασίας της, στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Λάσκαρη-Κρασοπούλου Βασιλική.συζ. Δημητρίου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957. Είναι γεωπόνος Α.Γ.Σ.Α και αρχιτέκτων τοπίου Πανεπιστημίου Εδιμβούργου. Ήταν υπεύθυνη έργων πρασίνου στα Ολυμπιακά Έργα. Δίδαξε αρχιτεκτονική τοπίου σε Ι.Ε.Κ., Κ.Ε.Κ. και στο Ι.Γ.Ε. Συνέγραψε διδακτικό βιβλίο των Τ.Ε.Ε. Διετέλεσε Επιστημονική Σύμβουλος Δημάρχου Πειραιά. Είναι Δημοτική Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής στο Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Μεταξά Ειρήνη του Μιχαήλ-Γεράσιμου

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό. Σπούδασε Πληροφορική στο Greenwich College και εργάζεται ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος. Δραστηριοποιείται στο χώρο της αριστεράς και των κινημάτων από τα μαθητικά της χρόνια. Είναι ιδρυτικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Κορυδαλλού, μέλος της Κίνησης «Απελάστε το Ρατσισμό» και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά.